IN-Teatteri tekee hyvää – hyväntekeväisyysnäytös 25.11.

IN-Teatterin huikea Bussi Somerolle, tarina Rauli Baddingista -musiikkinäytelmän esitykset jatkuvat. Näytelmä on tarina pienestä pojasta, joka halusi laulaa, nuoresta miehestä, joka fiilasi ja höyläsi itsensä koko kansan Baddingistä, mutta myös tarina haavoittuvasta ihmisestä. Esitys on elämänmakuinen ja -tuntuinen. Baddingin musiikki soi Someron soittajien sykkeessä nautinnollisesti. Näytelmässä Raulia lapsena esittää Maiju Oinonen, jonka kaunis soolo on saanut yleisön haltioitumaan.

 

IN-Teatteri haluaa olla mukana edistämässä etenkin nuorten ja vammaisten osallisuutta ja liikuntamahdollisuuksia. Vammais-, nuoriso- ja liikuntajärjestöjen yhteistoimintaelin VANULI on hieno esimerkki eri järjestöjen menestyksekkäästä yhteistyöstä. Tämän vuoksi olemme päättäneet lahjoittaa osan esityksen tuotosta VANULIN yhteisen kokoontumis- ja virkistyspaikan Tuomirannan kunnostamiseen ja kehittämiseen.

Nyt sinäkin voit tehdä hyvää

IN-Teatteri lahjoittaa 25.11. klo 13 esityksen tuotosta osan Vanuli ry:lle, johon jäseneksi on liittynyt jo lukuisa joukko iisalmelaisia ja yläsavolaisia vammais-, nuoriso- ja liikunta-alan yhdistyksiä. Tule nauttimaan lehdistön ja yleisön kehumasta Bussi Somerolle, tarina Rauli Baddingista -esityksestä ja tee sinäkin samalla hyvää.

Esitys on Iisalmen kulttuurikeskuksella (Kirkkopuistonkatu 9, Iisalmi), jossa on esteetön kulku.

Liput voit ostaa ennakkoon Lipputoimistosta täältä.
Lippuja voi ostaa myös Iisalmen Kulttuurikeskuksesta, Iisalmen Prismasta ja Iisalmen K-Citymarketista.
Lipun hintaan lisätään välittäjän toimituskulut.

Lue lisää IN-Teatterin esityksestä ohjelmistostamme täältä.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä musiikista ja koskettavasta näytelmästä sekä samalla tekemään hyvää!